You can attend as many classes as you can ( up to 11 classes, equivalent of RM 271 or USD 64 ) from listed below with this pass.
** This pass is applicable for ticket purchaser only. It can’t be shared with your friend or family.
20th June 2020
9am-10.30am (GMT+8) Inside Flow Workshop by Lora Frances (90min)
11am-12pm (GMT+8) Vikasa Yoga at Home by Atilia Haron (60min)
1pm-2pm (GMT+8) A Well-Rounded Practice by Yenny Christine (60min)
3pm-4.30pm (GMT+8) Yin & Mindfulness Meditation by Janet Lau (90min)
5pm-6.15pm (GMT+8) Yogavatar Glow by iRyne Yogavatar (75min)
7pm-8.15pm (GMT+8) Breathe Into Backbends by Matthew Kemp (75min)
21st June 2020
9am-10.15am (GMT+8) Modern Yoga Movement by Miles Maeda (60min)
11am-12pm (GMT+8) Face Yoga by Koko Hayashi (60min)
1pm-2.30pm (GMT+8) Tripsicore Inspired Asymmetrical Inversion by Kevin & Yeonglee (90min)
3pm-4pm (GMT+8) Chakra Flow For Women by Josephine Chan (60min)
5pm-6.30pm (GMT+8) ACU-YIN Yoga by James Wong (90min)
Total 11 classes